Elektriciteit

Elektriciteit

U wilt bouwen of verbouwen? Uw woning in een nieuw jasje stoppen? Uw oude installatie is aan herstelling toe of moet worden herkeurd?

Wij adviseren, leveren en plaatsen uw elektriciteit. Veiligheid en afwerking staan daarbij centraal. Eerder een doe-het-zelver? Dan zijn onze zelfbouwpakketten misschien iets voor u. Steeds geleverd met het nodige advies.

Domotica

Uw woning beheren? Dat kan zelfs vanuit uw broekzak! Dankzij domotica kan u uw verlichting en elektriciteit bedienen met uw smartphone, tablet of computer. Waar u ook bent, met enkele kliks schakelt u uw lichten aan, zet u de verwarming enkele graden hoger, laat u uw elektrische rolluiken naar beneden…

Domotica vormt de basis van comfortabel wonen. Het systeem waarmee wij werken is gebruiksvriendelijk en innovatief. Wij werken steeds toekomstgericht.

Domotica
Visart Elektriciteit - Project realisatie
Verlichting

Verlichting

Wij verkopen en plaatsen binnen- en buitenverlichting. Van betaalbare lampen tot exclusieve modellen.

Bij het adviseren denken we steeds vanuit energiezuinigheid en kwaliteit. Daarbij houden we rekening met uw specifieke eisen. Zo komen we samen tot het ultieme resultaat.

Zonnepanelen

Bij het opwekken van elektriciteit staat duurzaamheid steeds meer centraal. Zonnepanelen kunnen daarbij een oplossing vormen. Wij berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig hebt. Hiervoor werken wij samen met Q Sells voor de panelen en met Fox-ess voor batterijen en omvormers.

 
Zonnepanelen
Laadpalen

Laadstations

Elektrisch rijden is de toekomst. Om uw elektrische wagen op te laden zijn er verschillende mogelijkheden.

U kan kiezen voor een laadstation in uw garage of voor buiten, voor een laadstation aan de wand of een laadpaal. Het vermogen varieert van 3,7 tot 22KW. Wij plaatsen ook laadstations in grote garages en op parkings.

Wij werken met het merk ‘Alfen’.

 

Wist je dit?

Interesse?

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wij gebruiken cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.